Alexine Tinnepad 97, Den Haag

Specifications

Price
€ 645.000 k.k.
District
Kijkduin en Ockenburgh
Location
In residental area, Sheltered location, In forest
Zipcode
2553 TS Den Haag
Type
Two under one roof house
BuildYear
1998
Build type
Existing
Garden
Yes, Backyard, 950×1110cm
Parking
Garage, Extension, stoneParking spot
Rooms
6
Bedrooms
4
Living surface
159m²
Plot surface
259m²
Volume
608m³
Acceptance
in consultation

Download Brochure


 • Description

  Alexine Tinnepad 97

  ALGEMEEN:
  Deze garage geschakelde villa ligt in een rustige straat zonder doorgaand verkeer, te midden van veel groen, in de kleinschalige woonwijk Ockenrode.
  De twintig jaar oude, goed onderhouden en geïsoleerde woning heeft een ruime U-vormige woonkamer annex keuken. In de bloemrijke achtertuin schijnt van het vroege voor- tot het late najaar de zon. Naast de zonnige voortuin leidt een oprit naar een aan de woning geschakelde garage die tevens als bergruimte dienst kan doen.
  Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers en een grote badkamer. De zolderetage biedt ruimte voor nog één of twee slaapkamers en eventueel een tweede badkamer.

  De woning ligt aan de zuidzijde van Den Haag, dichtbij het strand van Kijkduin, de duinen en recreatiegebied Madestein, en grenst aan landgoed Ockenburgh. De winkelcentra van Loosduinen en Den Haag liggen op fietsafstand en zijn ook per openbaar vervoer goed bereikbaar.
  Diverse sportterreinen, o.a. een 9-holes golfbaan en hockey- en voetbalvelden, liggen op loop- of fietsafstand van de woning. Dit geldt eveneens voor de internationale school van Den Haag.

  INDELING:
  Begane grond
  Entree/hal
  De hal biedt ruimte voor een garderobe en leidt naar de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. In de meterkast staat een ‘slimme energiemeter’ en er is een alarminstallatie in aangebracht. In de geheel betegelde toiletruimte bevindt zich een hangtoilet.

  Woon-/eetkamer
  De lichte U-vormige woonkamer heeft een bijna zes meter breed zitgedeelte. Het erkerraam geeft uitzicht op de zonnige voortuin én op de straat zónder tegenoverliggende woningen. De eethoek bevindt zich naast de keuken. Een schuifpui biedt toegang tot de achtertuin.

  Keuken
  De open keuken, o.a. voorzien van een oven en een vaatwasmachine, ligt naast de eethoek in de woonkamer. Achter de keuken bevindt zich nog een ruime bijkeuken, die plaats biedt aan was- en droogmachines en bergingskastjes. De bijkeuken leidt ook naar de achtertuin.

  Garage
  De garage heeft twee brede houten toegangsdeuren. Er is plaats voor een personenauto en/of bergkasten en -planken. De achtertuin is ook via de garage bereikbaar, zodat tuinmaterialen niet door de woning hoeven te worden aan- en afgevoerd.

  Eerste verdieping:
  Overloop
  De ruime overloop leidt naar drie slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping en naar de trap naar de tweede verdieping.

  Slaapkamers
  Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. In de grootste slaapkamer is een met schuifdeuren af te sluiten inloopkast gesitueerd. In alle kamers kunnen kabels ten behoeve van audio- en tv-apparatuur worden aangebracht.

  Badkamer
  In de ruim 3 x 3 meter (!) grote en geheel betegelde badkamer bevinden zich een wastafel, een ligbad, een toilet en een laagdrempelige douche met glazen wanden en deuren.

  Tweede verdieping:
  Op de grote tweede verdieping hangt een centrale verwarmingsketel die zowel voor de warmwatervoorziening als de centrale verwarming zorgt. De thermostaat bevindt zich naast de deur in de woonkamer. Alle radiatoren in de woning zijn voorzien van thermosstatische kranen.
  Het grote oppervlak van de verdieping en de nokhoogte van 4,60 meter maken het mogelijk één of twee slaapkamers en een extra badkamer aan te brengen.

  Exterieur:
  Voortuin en oprit naar de garage
  De zonnige voortuin is ingericht met een grote border met rondom grindverharding.
  Op de met grote betontegels bestraatte oprit naar de garage kunnen twee personenauto’s staan.

  Achtertuin
  De bloemrijke achtertuin is ingericht met enkele borders en terrassen. De tuin is bereikbaar via de garage, bijkeuken en woonkamer. Hoewel de achtertuin op het noordwesten ligt, schijnt de zon er van het vroege voor- tot het late najaar.

  English text:
  This villa is located in a quiet street with no through traffic, amidst lots of green, in the small residential area of Ockenrode.

  The twenty-year-old, well-maintained and insulated house has a spacious U-shaped living room / kitchen. In the flowery backyard the sun shines from the early spring until the late autumn. In addition to the sunny front garden, a driveway leads to a garage connected to the house. This garage can also serve as a storage space.
  On the first floor there are three bedrooms and a large bathroom. The attic offers space for one or two bedrooms and possibly for a second bathroom.

  The house is located on the south side of The Hague, near the beach of Kijkduin, the dunes and recreation area Madestein, and adjacent to the Ockenburgh estate. The shopping centers of Loosduinen and The Hague are within cycling distance and are also easily accessible by public transport.

  Various sports fields, including a 9-hole golf course and hockey and football fields, are within walking or cycling distance of the house. The International school in The Hague is also within walking or cycling distance of the house.

 • Location

  [ { "address": "Alexine Tinnepad 97", "zipCode": "2553 TS", "city": "Den Haag", "lat": 52.0481626, "lng": 4.2186974, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Details

  Price
  € 645.000 k.k.
  District
  Kijkduin en Ockenburgh
  Location
  In residental area, Sheltered location, In forest
  Zipcode
  2553 TS Den Haag
  Type
  Two under one roof house
  BuildYear
  1998
  Build type
  Existing
  Garden
  Yes, Backyard, 950×1110cm
  Parking
  Garage, Extension, stoneParking spot
  Rooms
  6
  Bedrooms
  4
  Floor space
  159m²
  Plot
  259m²
  Volume
  608m³
  Acceptance
  in consultation
 • Reply

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  How much is ?  
 • Floor plans


Related houses

Sold under reservation
Jean Monnetpad 14
2553 TW Den Haag
€ 665.000 k.k.
179m² 661m³ 6 rooms
Laan van Meerdervoort 786
2564 AR Den Haag
€ 649.000 k.k.
245m² 856m³ 8 rooms
Sijzenlaan 70
2566 WL Den Haag
€ 598.000 k.k.
134m² 539m³ 5 rooms
Laan van Meerdervoort 208 b
2517 BJ Den Haag
€ 598.000 k.k.
151m² 485m³ 4 rooms