Huis verkopen? Weg met de chaos!

Voorkom rommel en chaos in het huis dat je wilt verkopen! Het is absoluut een fabel dat de kopers ‘er wel doorheen kijken’. Dat doen ze niet! Ongeveer 90% van de mensen is niet in staat door wanorde, chaos en dissonantie heen te kijken. De huizenkijker voelt gewoon dat er iets niet in orde is, dus verlaat hij - als het al tot een bezichtiging komt - het liefst zo snel mogelijk de ‘plaats des onheils’.

Ons advies  is: zorg altijd voor een aantrekkelijke en goed doordachte presentatie. “Zodat de potentiële koper denkt: ‘Hier wil ik wonen. Dit pand moét ik hebben. Koste wat het kost’.”

Wie zijn woning wil verkopen, doet er verstandig aan om het huis goed te presenteren aan mogelijke kopers. Verkopers die op de website hun woning zo aantrekkelijk mogelijk over het voetlicht brengen, hebben een streepje voor bij aspirant-kopers. Ook is het belangrijk goed na te denken over hoe het huis tijdens de bezichtigingen wordt gepresenteerd. Neem contact op en vraag Belderbos om meer advioes. Ook kunnen wij je in contact brengen met ervaren verkoop-stylers.

New listings

Landrestraat 991
2551 BN Den Haag
€ 287.500 k.k.
111m² 357m³ 5 rooms
Valkenboslaan 13
2563 CD Den Haag
€ 725.000 k.k.
221m² 921m³ 8 rooms